HÜTF KURUM DIŞI İLİŞKİLER, ÖĞRENCİ ve ÖĞRETİM ÜYESİ DEĞİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (HÜTF), kurulduğu günden bugüne kadar misyon ve vizyonunu hem ulusal hem de uluslararası boyutlara taşımak için çalışmalar yapmıştır. Bu kapsamda ulusal ve uluslararası düzeyde öğrenci ve öğretim üyesi değişim programlarını aktif olarak desteklemiştir. Bu değişimlerle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin akademik ortamı daha da zenginleşmekte; hem ulusal hem de uluslararası düzeyde “Hacettepe Tıp” ruhu yaygınlaşmaktadır.

HÜTF “Kurum Dışı İlişkiler, Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Koordinatörlüğü”, bu değişim programlarında sizlere yardımcı olabilmek için çalışmaktadır.

Değişim programlarına ilişkin soru ve sorunlarınızda bizlere 0(312) 305 1080 /124 - 130 nolu telefon ,0(312) 310 05 80 nolu faks veya fomiro@hacettepe.edu.tr email adresleri aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

KOORDİNATÖRLER :

KURUM DIŞI İLİŞKİLER, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM ÜYESİ DEĞİŞİMİ BAŞKOORDİNATÖRÜ

• Prof. Dr. Tutku SOYER, Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı

ULUSAL İLİŞKİLER  ve FARABİ KOORDİNATÖRÜ

• Prof. Dr. Pervin HÜRMÜZ, Radyasuon Onkolojisi

ULUSAL İLİŞKİLER KOORDİNATÖR YRD.

• Prof. Dr. N. Dilara ZEYBEK, Histoloji ve Emrbriyoloji Anabilim Dalı

ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRÜ

• Prof. Dr. Gazi HURİ, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı

ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖR YRD.

• Doç.Dr. Gülşen HAZIROLAN, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı